SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34

Vill du bli medlem i vår simklubb? Klicka här!
Klubbdag med Swimstore.se 40 % rabatt på alla köp
2021-05-10 15:30

Måndagen den 24 maj genomför vi en klubbdag för alla medlemmar i samarbete med Arena. Passa på att köpa simutrustning  och kläder av hög kvalitet till kraftigt rabatterat pris. Alla Skelleftesims medlemmar har -40% rabatt på sina inköp. Erbjudandet gäller endast måndagen den 24 maj mellan kl. 00.00-24.00 på swimstore.se.

 

Rabatten erhålls när du loggar in med Skelleftesims inloggning. Alla medlemmar får information om inloggningsuppgifter samt instruktioner hur du handlar via mail. Sommarsimskola vecka 30-31
2021-04-11 10:01


Det är klart att vi kan genomföra sommarsimskola. Den är upplagd som en intensivkurs med 10 tillfällen veckorna  30-31, måndag till fredag.

Sommarsimskolan har kurser för Baddaren blå, silverpingvinen och guldpingvinen och guldfisken. Dessutom kommer vi att erbjuda en kurs för de som gått i 2.an och 3: an och ännu inte nått målen i skolsim. Denna kurs har specifikt fokus på vattenvana och bröstsim.


Upplägget kommer att vara detsamma som under vårterminen, dvs inga föräldrar får komma in i anläggningen och vi har inte tillgång till omklädningsrum eller dusch. 


Man kommer att kunna boka plats på simskolan via hemsidan från den 15 april. Anmälan är bindande, ångerrätten sträcker sig bara till 14 dagar efter anmälningstillfället. Du anmäler dig genom att klicka på länken här eller på ikonen "Anmäl simskola". 

Skelleftesims Styrelse 2021
2021-03-18 11:52

Efter årmötet kan vi nu presentera Skelleftesims styrelse 2021.

 

Ordförande: Tobias Burlin. Tobias jobbar som badmästare på Eddahallen och är även fystränare för föreningens simmare. 

 

Kassör: Ida Eskilsdotter. Förutom uppdraget som kassör är Ida även en av föreningens utbildade distriktsfunktionärer. Ni kommer säkert att träffa henne på bassängkanten när tävlingarna startar upp igen.

 

Vice ordförande: Peder Lundberg. Peder ansvarar för bemanningen av funktionärer under tävlingarna.

 

Personalansvarig: Charlotta Hofverberg. Ännu en av våra distriktsfunktionärer som ni kommer att träffa på tävlingar framöver.

 

Ledamot  Anders Larsson. Anders ser ni uppe på "Hyllan" under tävlingarna där han tillsammans med sitt team administrerar allt det digitala som sker kring en tävling. Anders ansvarar även för rekrytering av nya funktionärer till föreningen. Ni kan underlätta hans uppdrag genom att anmäla ert intresse.

 

Ledamot Maria Forsman.  Maria ansvarar för de försäljningsuppdrag vi genomför i föreningen. Ett nytt sådant kommer i snar framtid att presenteras för alla er med simmmare i träningsgrupperna. 

 

Marcus Lundmark.  Marcus är den enda nya medlemmen i styrelsen och vi  hälsar honom varmt  välkomnen! Marcus tränar med svartgrupp och jobbar även som ledare för vuxengrupperna och i simskolan. 

Viktig information till våra medlemmar
2020-12-22 09:00
Fritidsnämnden har beslutat att att stänga alla idrottsanläggningar till och med den 24 januari.
Därför kommer simträningen att starta upp igen tidigast från den 25/1 2021. Schema för vårterminen kommer att publiceras på hemsidan. 

Simskolan för vårterminen har planerad start helgen 6-7/2 2021. Om restriktionerna gällande kommunens anläggningar förlängs kommer simskolestarten att skjutas fram. 

God Jul från oss till er!
2020-12-11 12:29
I veckan avslutar samtliga simgrupper sina träningar och vi tar jullov. Jag som tränare och verksamhetsansvarig tillsammans med styrelsen tackar för ert engagemang samt er förståelse för de snabba förändringar av verksamheten vi genomfört under terminen. 

När vi startar upp igen ser det ut som att alla våra simmare, även de födda 2004 och senare kommer att kunna träna. Vi ser fram emot en ny termin och önskar er en riktigt  God Jul! 

Var rädda om er. 
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer