SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34

Våravslutning för vit grupp och vithajen lördagen den14/5
2022-05-13 15:24

Redan denna lördag har vit grupp och vithajen våravslutning. Nästa vecka får ni heja på era tränare som deltar i Norrländska mästerskapen i Umeå.

 

Nästa termins träningar kommer att starta upp i september, vecka 36. Men innan dess kommer vi förhoppningsvis att kunna genomföra en Kick- off för hela föreningen. Information om detta och hur man anmäler sig kommer att skickas ut via sportadmin i augusti.

 

Ni som simmar i vit grupp och vithajen kommer att ha kvar era platser nästa termin. Bara om ni inte vill fortsätta simma meddelar ni mig via mail till kansliet. Eventuella förflyttningar till nya grupper meddelas via mail från kansliet. 

 

Tack för denna termin och ha en fantastisk sommar!

 

Kommunserietävling i Burträsk lördagen den 9/4. Ingen träning på Edda denna dag.
2022-04-05 11:41

Denna lördag den 9/4 är det ingen simträning utan de som anmält sig till kommunserien tävlar i Burträsk.

 

Ledare under tävlingen är William, Cajsa och Carl- Axel. De möter upp er i entrén på Burträsk Badhus kl. 12. Man startar med ett insim som uppvärming och själva tävlingen startar kl. 13. Den pågår ca 2-3 timmar beroende av antal deltagare. 

 

Det säljs fika på plats men är bra om ni har med er ett eget mellanmål också. Om ni har, använd gärna era klubbkläder. Annars är det bra att ha med sig en t- shirt att ha mellan loppen. 

Kommunserien i Burträsk lördagen den 9/4
2022-03-22 14:37

Lördagen den 9 april genomförs Kommunserien i Burträsk badhus. Värdar för evenemanget är föreningen Burträsk Simpolare. 

 

Kommunserietävlingar hålls under året i Burträsk, Bureå och Byske. Bassängerna är 16,5 m och man anmäler simsätt samt division. Första gången man tävlar gör man det i division 6 och kan välja alla 4 olika simsätt eller färre om man vill. Sträckan man simmar är 16,5m. Klarar man kvaltiden för sin division tävlar man nästa tillfälle i division 5 och simmar 32 m (2 längder) osv. När man deltar i kommunserien får man en plansch med divisioner, sträckor och kvaltider. När man klarat kvaltiden för en division får man en plakett att fästa på sin plansch. Målert är att på sikt klara alla kvaltider och fylla sin plansch med plaketter. Från början är det lättare och på slutet en utmaning. 

 

Anmälan görs i sambans med träningen till tränare, antingen lördagen den 26/3 eller senast den 2/4. Ni som redan simmat i kommunserien dubbelkolla innan träningen vilken division ni ska simma härnäst. 

 

Tävlingen startar kl. 12 lördagen den 9/4. Först är tid för insim då man värmer upp och lär känna bassängen.  Tävlingen startar kl. 13 och pågår max 3 timmar, beroende av antal deltagande simmare.  Fika finns att köpa på plats. 

Denna vecka besöksvecka!
2022-03-21 11:08

Denna vecka 12 är ni som föräldrar välkomna att besöka simträningen. Jag finns på plats för att svar på frågor. 

 

Praktiskt går vi till väga på följande sätt. Ni hjälper era barn iordning inför simlektionen precis som vanligt. Efter att de hämtats upp samlas vi inne i simhallen under "hyllan. Ta av er skor och sockor innan ni går in i simhallen. 

Sportlovscamp med Skelleftesim
2022-02-28 14:55

Vecka 10 är det sportlov och inga vanliga träningar för vit grupp. Men vi hoppas att ni vill och kan delta i vår Sportlovscamp lördagen den 12/3. Ledare under dagen är simmare från svart grupp.

 

Programmet är:

 

Landträning/ lekar i B-hallen kl. 14-15

Fikastund med medhavd mellanmål kl. 15-15.30

Simträning kl. 15.30-16.30

Fri lek i Bassängen kl. 16.30-17.30

 

 

Bokning till Skellefteå Simklubb - Skellefteå Simklubb - SportAdmin . När du loggat in kommer det vara möjlligt för er att boka plats. 

 

Varmt välkomna!

Träning som vanligt denna lördag den 29/1
2022-01-25 13:18

Eftersom vår tävling Arena Open blev inställd kommer alla grupper att träna som vanligt denna lördag. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer