SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34
Fisken

Fisken

Fisken är den grupp man anmäler sig i efter att man nått målen i Guldpingvinen. I denna grupp fortsätter vi att förbättra vår simning och uthållighet i crawl samt ryggsim, men här börjar även träna bröstsim.

 

Målen är: 

Silverfisken
Simma: 25 meter valfritt simsätt på mage eller rygg.

Hoppa: från kant på grunt vatten.

 

Guldfisken
Simma: 25 meter valfritt simsätt på mage och rygg.

Dyka: från kant på djupt vatten 

 

Sin plats på simskolan bokar man via hemsidan. Du kommer snabbt till bokningen genom ikonen Anmäl simskola. Bokningen öppnar för: 

Vårterminen med förtur 15 december, för alla den 1 januari kl. 00

Höstterminen med förtur från den 15 juli, för alla den 1 augusti kl. 00

 

De barn som simmat med oss terminen innan har alltid förtur 15 dagar innan nyanmälda.  Vi har även sommarsimskola. Denna kan bokas från den 1 maj. 

 

Har man gått i en annan simskola alternativt är osäker på vilken grupp man ska anmäla till kan man via mail till kansliet SkelleftesimS34@gmail.com boka en uppsimning. 

 
Angående frånvaro och Medlemsappen
2023-02-16 10:14

Genom medlemsappen ser ni vilka veckor vi har simskola och även vilka mål era barn når under terminen. Så ta er tid att ladda ner och logga in!

Så här gör ni:

  1. Ladda ner appen i mobilen. Sportadmin Medlemsapp heter den.
  2. Logga in med er registrerade mailadress och den engångskod ni får via mailen
  3. Ni har tillgång till era barns schema.

Det är INTE nödvändigt att anmäla frånvaro från simskolan men OM vill ni göra detta använd er av Sportadmin Medlemsappen.  Genom att gå in på aktuell träning och klicka i " ej tillgänglig" har ni anmält frånvaro. 

 

Under fliken utmärkelser kan ni se vilka mål era barn har nått under terminen. 

Vårens schema i medlemsappen
2023-01-13 10:12

Nu ligger vårens schema för simskolan på medlemsappen. Som vanligt kommer ni att få ett utskick med infomation om första tillfället innan starten vecka 5.

 

Varmt välkomna till en ny termin i simskolan!

Avslutning simskolan vecka 47
2022-11-21 13:36

Denna vecka har vi terminsavslutning av simskolan. Det kommer att delas ut diplom och man har möjlighet att köpa simmärken. 

 

Till vårterminen kan ni som gått simskola med oss nu, boka plats från den 15 december. Nya medlemmar kan boka från den 1 januari kl 00.

 

Om man inte kan delta sista gången kan diplomen hämtas i Skelleftesims postlåda utan för sportingången till Eddahallen. De ligger kvar fram till den 11/12.

 

Besöksvecka på simskolan!
2022-10-24 13:37

Denna vecka 43 är det besöksvecka på simskolan. Det innebär att ni föräldrar kan få närvara vid lektionerna och fråga upp om ni har funderingar. De föräldrar som har barn som tränar i multibassängen går inte in utan kikar på lektionen genom fönstrena. 

 

Under höstlovsveckan, 44, är det ett upphåll i simskolan och sedan har vi tre gånger kvar av denna termin. 

Uppehåll i simskolan denna vecka 39
2022-09-26 14:22

Påminner samtliga simmare och föräldrar om att det är uppehåll i simskolan denna vecka. Det gäller alltså onsdagen den 28/9, lördagen den 1/10 och söndag den 2/10.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer