SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34
Fisken

Fisken

I denna grupp fortsätter vi att förbättra vår simning och uthållighet i crawl samt ryggsim, men här börjar även träna bröstsim.

 

Målen är: 

Silverfisken
Simma: 25 meter valfritt simsätt på mage eller rygg.

Hoppa: från kant på grunt vatten.

 

Guldfisken
Simma: 25 meter valfritt simsätt på mage och rygg.

Dyka: från kant på djupt vatten 

 

Sin plats på simskolan bokar man via hemsidan. Du kommer snabbt till bokningen genom ikonen Anmäl simskola. Bokningen öppnar för: 

Vårterminen med förtur 15 december, för alla den 1 januari kl. 00

Höstterminen med förtur från den 15 juli, för alla den 1 augusti kl. 00

 

De barn som simmat med oss terminen innan har alltid förtur 15 dagar innan nyanmälda.  Vi har även sommarsimskola. Denna kan bokas från den 1 maj. 

 

Har man gått i en annan simskola alternativt är osäker på vilken grupp man ska anmäla till kan man via mail till kansliet SkelleftesimS34@gmail.com boka en uppsimning. 

 
Välkommen till första dagen av sommarsimskolan
2022-06-20 07:30

Nu är schemat för sommarsimskolan synligt i kalendern på hemsidan. 

 

Vi vet också att vi är hänvisade att byta om i A- hallens omklädningsrum. De ligger till höger inne i korridoren från entrén. 

 

Simskola denna helg och fikaförsäljning
2022-03-04 18:51

Påminner er alla om att det är simskola som vanligt denna helg. Däremot har vi uppehåll under vecka 10, dvs. datumen 9/3, 12/3 och 13/3.

 

Det kommer finnas möjlighet att köpa kaffe och kaka eller saft och kaka i samband med simskolan framöver. Det är upplagt som självservering och man swishar in betalningen på 1234597308. 

Kostnad 20kr för kaffe/saft och kaka. 

 

Det är våra ädsta simmare i svart grupp som står för fikat och på detta vis samlar in pengar till det läger i Calella de ska åka på i augusti. Alla förtjänst går alltså till deras lägerkassa. 

Denna vecka startar simskolan!
2022-01-31 13:03

Vi ser fram emot en ny termin av simskola. Alla som anmält sig till vårterminen har fått ett informationsmail inför starten. 

 

Om ni inte får information via mailen, logga in på hemsidan och uppdatera era kontaktuppgifter. Ibland kan vår mail hamna i er skräppost, kolla det.  När ni loggar in kommer ni även att ta del av terminens schema för ert barn. 

 
Vårens simskola startar vecka 5
2022-01-19 14:34

Vårens simskola startar onsdagen den 2/2 och lördag- söndag 5-6/2.

Vi har uppehåll vecka 10 och vecka 15.

Avslutning vecka 16.

 

Mer information skickas ut veckan innan simskolestarten.

Ta med er ytterskorna in till skåpen
2021-10-20 12:48

Tänk på att plocka med er skorna in till skåpet under simträningen. Det är lätt att man annars får med sig fel skor hem eller inte hittar sina skor i röran utanför omklädningsrummen. 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer