Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skelleftesim S.34

Vill du bli medlem i vår simklubb? Klicka här!
Bingolotter till uppesittarkvällen och stöd till Skelleftesim
2020-11-04 09:10

Hur spenderar ni kvällen den 23 december? Visst drömmer ni om storvinsten, en bil eller färgfemman?Men några hundringar extra eller en ny lott till nyårsafton är inte heller fel. Köp dina Bingolotter till uppesittarkvällen via Skelleftesim.


Lägg in din beställning via mail till SkelleftesimS34@gmail.com

-Ange då: Namn, mailadress, barnets grupp, antal enkel- lotter Tipsa dina vänner, bekanta och arbetskollegor!


Tack alla!
2020-09-26 20:17
En fantastiskt tävlingsdag genomförd av aktiva simmare, tränare, funktionärer och stöttande föräldrar. Var stolta över er prestation och er förening! Ni är guld värda alla! Stort tack!
/Tobias Burlin, ordförande Skelleftesim


Träningsgrupp för fd. simmare, triatleter, swimrunfantaster
2020-08-31 09:43
Vi på Skelleftesim vill erbjuda ett träningstillfälle i veckan när du som fd. simmare, triatlet eller swimrun-simmare har möjlighet att träna med instruktör tillsammans med andra. Tiden är måndagar kl. 17-18. Du anmäler ditt intresse genom att maila oss på SkelleftesimS34@gmail.com
Är du vuxen som vill lära dig simma?
2020-08-31 09:40
Nu erbjuder Skelleftesim en kurs för vuxna som vill lära sig simma. Med start den 5 september, 10 tillfällen lördagar mellan kl. 9-9.45. Boka din plats på genom att klicka här.
Ha ett härligt sommarlov så ses vi igen i augusti!
2020-07-01 13:20
Förra veckan avslutade vi en annorlunda termin med mycket träningar och få tävlingar. Jag hoppas ni alla njuter av sommaren och att vi sedan ses igen i augusti. Svart och röd grupp kommer att starta upp sina träningar lite tidigare men vi kommer alla grupper, gul, grön, blå, röd och svart att ha en gemensam kick- off helg 22-23/8 på Eddahallen. Mer information om programmet och hur man anmäler sig kommer i början av augusti. 

Jag och styrelsen önskar er alla en trevlig sommar med mycket sol och bad!
/ Linda 
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer