Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skelleftesim S.34

Vill du bli medlem i vår simklubb? Klicka här!
Anmälan till höstens simskola
2020-07-03 14:13
Anmälan till hösten simskola öppnar den 15 juli för de som deltagit i våren eller sommarens simskola. Från den 1/8 är anmälan öppen för alla. Man bokar sin plats genom att klicka här.  Du betalar simskoleavgiften i samband med bokningen och återbetalning sker inte senare än 14 dagar efter köpet. 

Man kan delta i Skelleftesims simskola från 4 års ålder och startar då i gruppen Baddaren grön. Sedan avancerar man till Baddaren blå- silverpingvinen- guldpingvinen och fisken. Målen och förkunskapskraven kan ni hitta under fliken simskola och de olika grupperna. 

Under juli månad är kansliet obemannat och varken mail eller telefonsamtal kommer att besvaras. Återkom den 3 augusti om du har frågor, så hjälper vi dig gärna då. 
Ha ett härligt sommarlov så ses vi igen i augusti!
2020-07-01 13:20
Förra veckan avslutade vi en annorlunda termin med mycket träningar och få tävlingar. Jag hoppas ni alla njuter av sommaren och att vi sedan ses igen i augusti. Svart och röd grupp kommer att starta upp sina träningar lite tidigare men vi kommer alla grupper, gul, grön, blå, röd och svart att ha en gemensam kick- off helg 22-23/8 på Eddahallen. Mer information om programmet och hur man anmäler sig kommer i början av augusti. 

Jag och styrelsen önskar er alla en trevlig sommar med mycket sol och bad!
/ Linda 
Vill du jobba som simskolledare till hösten?
2020-05-25 14:10
Vi söker timanställd simskoleledare till hösten. Vid intresse kontakta kansliet via mail SkelleftesimS34@gmail.com
Utmaningen Sverige simmar från vecka 15
2020-04-03 13:50
Tävlingssäsongen kan inte genomföras som planerat, men vi vill fortsatt stimulera våra aktiva till att göra den träning som krävs framåt. Därför har Svenska Simförbundet nu skapat Sverige Simmar-serien som startar nästa vecka!
Detta är en träningstävling där alla på lokal nivå kan ha något att se fram emot i en tävling med träningskompisarna!
Föreningens simmare avverkar sträckorna enligt grenordningen under en 2-veckorsperiod i samband med sina ordinarie träningar.
Tidtagningen sker med ordinarie tränare på kanten med vanligt tidtagarur. Inga funktionärer behövs. Alla simmare i föreningen, nya som gamla, med eller utan licens kan vara med.

Mer om grenordingen och upplägget kan ni läsa här
Simträningarna fortsätter och simskola som vanligt 21-22/3
2020-03-19 13:46
Vi fortsätter och med simträningarna  även denna helg och simträningarna tills vidare. Folkhälsomyndigheten har betonat vikten av fortsatt fysisk aktivitet för att främja hälsan.

Kloreringen av vattnet i badanläggningarna är kalibrerad för att ta död på så väl virus som bakterier och därför är risken att Coronavirus sprids via bassängerna minimal. 

Följande säkerhetsåtgärder förebygger risken att smittas av virus:

  • Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
  • Undvik nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när möjlighet till handtvätt inte finns.
  • Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk. Då hindras smitta från att spridas och från att förorena händer.

 Som en extra försiktighetsåtgärd kan det som  uppmanar vi  medlemmar att följa nedanstående rutiner vid träningstillfällena:

  • Duscha och tvåla in dig ordentligt innan du kommer in i bassängområdet
  • Kom tidigast till bassängen 5 min innan träningen startar.
  • Dela inte utrustning eller vattenflaskor med andra i gruppen under träningen
  • Lämna badet så snart din simträning är avslutad. 
Beslutet att hålla igång träningarna kan komma att ändras framöver beroende av folkhäslomyndighetens rekommendationer.
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer