SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34
Baddaren

Baddaren grön och blå

Man är välkommen att delta i Skelleftesims simskola från 4 års ålder. Den första gruppen man anmäler till är Baddaren grön. Målen för gruppen är lätta men man lär sig så mycket mer. Vi lägger grunden för den fortsatta utvecklingen och skapar trygghet genom rutiner som går som en röd tråd genom hela simkolan. Lektionerna hålls i den varma multibassängen med reglerbar botten. 

 

Målen för Baddaren grön är:
- doppa hakan och ena örat under vattnet. 5 gånger på varje sida.
- Andas in hålla andan och andas ut med hakan i vattenytan 5 gånger 

 

Målen för Baddaren blå är: 
 Doppa huvudet under vattnet  5 gånger.
- Andas in, hålla andan och blåsa ut under vattnet.
- Glida i vattnet 5 sek med framsträckta armar och ansiktet under ytan. Handstöd får användas.  Upprepas 5 gånger. 

 

Sin plats på simskolan bokar man via hemsidan. Du kommer snabbt till bokningen genom ikonen Anmäl simskola. Bokningen öppnar för: 

Vårterminen 1 januari kl. 00

Höstterminen 1 augusti kl. 00

 

De barn som simmat med oss terminen innan har alltid förtur att boka från 15 december alternativt 15 juli. Vi har även sommarsimskola från nivå Baddaren Blå. Denna kan bokas från den 1 maj. 

 

Har man gått i en annan simskola alternativt eller är osäker på vilken grupp man ska anmäla till kan man via mail till kansliet SkelleftesimS34@gmail.com boka en uppsimning. 

Angående frånvaro och Medlemsappen
2023-02-16 10:08

Det är INTE nödvändigt att anmäla frånvaro från simskolan men  OM vill ni göra detta använd er av Sportadmn Medlemsappen. Den får ni tillgång genom att:

  1. Ladda ner appen i mobilen. Sportadmin Medlemsapp heter den.
  2. Logga in med er mailadress och den engångskod ni får via mailen
  3. Gå in på aktuell träning och klicka i Ej tillgänglig

Ni behöver INTE kontakta simskoleledare via mail eller sms, ej heller mig på kansliet om ni inte kan delta vid enstaka tillfällen. 

 

Genom medlemsappen ser ni vilka veckor vi har simskola och även vilka mål era barn når under terminen. Så ta er tid att ladda ner och logga in!

Vårens schema i medlemsappen
2023-01-13 10:09

Nu ligger vårens schema för simskolan på medlemsappen. Som vanligt kommer ni att få ett utskick med infomation om första tillfället innan starten vecka 5.

 

Varmt välkomna till en ny termin i simskolan!

Avslutningsvecka på simskolan vecka 47
2022-11-21 13:31

Denna vecka har vi terminsavslutning av simskolan. Det kommer att delas ut diplom och man har möjlighet att köpa simmärken. 

 

Till vårterminen kan ni som gått simskola med oss nu, boka plats från den 15 december. Nya medlemmar kan boka från den 1 januari kl 00.

 

Om man inte kan delta sista gången kan diplomen hämtas i Skelleftesims postlåda utan för sportingången till Eddahallen. De ligger kvar fram till den 11/12.

 

 

Besöksvecka på simskolan!
2022-10-24 13:30

Denna vecka 43är det besöksvecka på simskolan. Det innebär att ni föräldrar kan få närvara vid lektionerna och fråga upp om ni har funderingar. De föräldrar som har barn som tränar i multibassängen går inte in utan kikar på lektionen genom fönstrena. 

 

Underhöstlovsveckan,44, har vi uppehåll i simskolan och sedan är det 3 gånger kvar av denna termin.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer