SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34

Hajen

Har man klarat målen för Guldpingvinen  är man välkommen att simma i Hajen.

 

Målet för Bronshajen är:

  • Märkestagaren ska simma 100 meter på djupt vatten.

Målen för Silverhajen är: 

  • Märkestagaren ska simma 100 meter varav 25 meter på rygg. Momentet utförs på djupt vatten. Simma 12,5 meter i bröstläge. Gör en rotation från bröstläge till ryggläge utan att nudda botten. Simma sedan 12,5 meter i ryggläge.

 

 

 

Sin plats på simskolan bokar man via hemsidan. Du kommer snabbt till bokningen genom ikonen Anmäl simskola. Bokningen öppnar för: 

Vårterminen med förtur 15 december, för alla den 1 januari kl. 00

Höstterminen med förtur från den 15 juli, för alla den 1 augusti kl. 00

 

De barn som simmat med oss terminen innan har alltid förtur 15 dagar innan nyanmälda.  Vi har även sommarsimskola. Denna kan bokas från den 1 maj. 

 

Har man gått i en annan simskola alternativt är osäker på vilken grupp man ska anmäla till kan man via mail till kansliet SkelleftesimS34@gmail.com boka en uppsimning. 

Sportadmin Medlemsapp
2023-08-24 10:03

Genom medlemsappen ser ni vilka veckor vi har simskola och även vilka mål era barn når under terminen. Så ta er tid att ladda ner och logga in!

Så här gör ni:

  1. Ladda ner appen i mobilen. Sportadmin Medlemsapp heter den.
  2. Logga in med er registrerade mailadress och den engångskod ni får via mailen
  3. Ni har tillgång till era barns schema.

Det är INTE nödvändigt att anmäla frånvaro från simskolan men OM vill ni göra detta använd er av Sportadmin Medlemsappen.  Genom att gå in på aktuell träning och klicka i " ej tillgänglig" har ni anmält frånvaro. 

 

Under fliken utmärkelser kan ni se vilka mål era barn har nått under terminen. 

Information om kommunserietävlingen i Bureå söndagen den 21/11
2021-11-18 14:46

De som har anmält att de vill tävla samlas i entrén på Bureå badhus kl. 12. Ledarna: Olle, Carl-Axel och William kommer att möta upp simmarna där och hjälpa dem under tävlingen. Föräldrar får gärna stanna kvar som publik. Fika kommer att kunna köpas under tävlingen. 

 

Utrusting som simmarna behöver ha med sig är baddräkt och simglasögon. Gärna simmössa om man har en. En frukt, macka och något att dricka mellan loppen kan också vara bra att ha. 

Ta mer er ytterskorna in till skåpen
2021-10-20 12:49

Tänk på att plocka med er skorna in till skåpet under simträningen. Det är lätt att man annars får med sig fel skor hem eller inte hittar sina skor i röran utanför omklädningsrummen. 

Välkommen till höstens träningar Vithajen!
2021-09-04 12:35

Från och med lördag den 11/9 tränar vithajarna enligt följande schema:

 

Lördagar:15-16 Simning. Tränare Carl- Axel och William

 

Simmarna behöver varken tagg eller kort utan kan fritt passera in till omklädningrummen. Om barnen känner sig osäkra är det helt ok att ni följer dem till omklädningsrummen.Be dem sprid ut sig väl i utrymmet, vara snabba i duschen och sedan möta upp sina tränare på den bortre bassängkanten, alltså vid förnstren.  Eddahallen är inte öppen för allmänheten under vit grupps träningstid.

 

Ni, föräldrar kommer att bli kallade till föräldramöte framöver. 

 

Simmarna behöver ha med sig simglasögon, gärna simmössa eller hårband till långt hår. 

 

Tänk på god handhygien, att hålla avstånd och att stanna hemma vid förkylningssymptom. 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer