SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34
Grön

Kolförsäljningen pågår till den 7 maj
2021-05-03 15:09

Påminner alla att lägga på ett kol angående grillkolsförsäljningen. Den 7 maj, dvs på fredag,  stänger shoppen och leverans av varor sker under vecka 21. 

Träningstider under Påsklovet för grön/blå
2021-03-24 10:13

Under påsklovet har grön/ blå grupp lite färre träningar än vanligt.

Skärtorsdagen den 1/4:  Ingen träning

Påskdagen den 4/4: Träning 9-10

Annandag påsk 5/4: Ingen träning 

Torsdag 8/4: Träning 17-18

Söndag 11/4: Träning 9-10

 

Kom ihåg att vara snabba vid ombyte både före och efter träningen. Välkomna!

Träningstiderna för grön grupp är detsamma framöver
2021-03-18 09:49

Träningarna för grön  grupp kommer att fortsätta som tidigare under terminen. Om det blir förändringar kommer jag att höra av mig. De tränar alltså:

 

Måndagar: kl. 17-18

Torsdagar: kl. 17-18 

Söndagar: kl. 9-10

 

Vi har fått klagomål från Eddahallens personal att vi är för långsamma i ombytet efter träningen. Vi har 30 min på oss att vara ute från anläggningen efter avslutad träning. Torsdagar är detta extra svårt då relativt många avlutar träningen samtidigt. Påminn därför simmarna om att det är snabba duschar före och efter träning som gäller. Man är även snabb på att klä på sig. 

Vårterminen startar upp!
2021-01-22 13:38
Äntligen kan vi starta upp vårens simträningar. Från måndag den 25/1 kör vi igång men inget är som vanligt. Vi har fler restriktioner att följa än tidigare och träningstiderna kan komma att förändras flera gånger och på kort varsel under terminen.

Vi måste förhålla oss till följande restriktioner när det gäller ytorna:
Maxantal i entren:10 stycken
Omklädningsrummen: 4 st
Duscharna: 1 st
Simhallen: 50 st 
Därför är det viktigt att simmarna är beredda på snabba ombyten och snabbdusch före och efter träning. Tvätta håret är lämpligt att göra hemma. Informera era barn om detta. Föräldrar får inte följa med in på Eddahallen utan lämnar och hämtar sina barn utanför anläggningen.

Maxantal i B-hallen gör att vi måste avvakta med fys-starten för denna träningsgrupp. Men planen är att de framöver ska ha Landfys onsdagar 17-18.

Meddela tränare om  ni inte kan delta i en träning.
Hur tränar vi med de nya restriktionerna?
2020-11-12 15:31

De sista två dagarna har Region Västerbotten, i samarbete med Folkhälsomyndigheten, infört nya skärpta allmänna råd i länet och specifikt för Skellefteå, för att begränsade den allt mer alarmerande smittspridningen.

Dessa är de nya skärpta råden från Folkhälsomyndigheten som gäller fram till 8/12, med fetmarkeringar av de delar som berör oss extra:

  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Avstå från att göra onödiga resor. Resor inom eller mellan regioner kan bidra till att öka smittspridningen eftersom man ofta träffar nya personer, vilket leder till att nya smittkedjor startas. Man bör därför, så långt som möjligt, avstå från sådana resor. Detta råd är inte tänkt att hindra människor från att exempelvis ta sig till arbete, studier/sysselsättning eller den vård

 

Detta innebär att barn i gul, grön och blå grupp kommer att kunna fortsätta träna som vanligt. Denna vecka ligger träningarna som tidigare planerat i tid men från nästa vecka kommer dessa grupper att ha träningar dessa tider:

Måndagar kl. 16.30-17.30
Torsdagar: kl. 17-18

Det kommer inte att vara aktuellt med några tävlingar under den här perioden. 

Vi vill passa på att än en gång uppmana alla föräldrar att inte följa barnen in i simhallen vid träningen. Uppmana barnen att inte skapa trängsel i omklädningsrummet. Dela inte vattenflaska med någon. Tvätta händerna när innan du går in i omklädningsrummet. Delta inte heller om du har förkylningssymptom. Om möjligt duscha hemma efter träningen.

Linda Nedergård
Verksamhetsansvarig/ Huvudtränare

Tobias Burlin 
Ordförande 

Höstens träningar startar torsdagen den 3/9 kl. 18-19
2020-08-30 16:18
Varmt välkomna tillbaka till en ny termin på Skelleftesim. Grön grupp startar upp sina träningar torsdagen den  3/9  kl. 18-19. Förutom tisdagar tränar ni söndagar kl. 12-13.

Lördagen den 26/9 kommer vi att genomföra en mikrotävling på Eddahallen. Simmarna i grön grupp kan vara med på förmiddagspasset och simma en 25m samt en 50 m sträcka.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 11/04 10:01 
Startsida, 18/03 11:52 
Startsida, 11/12 12:29 
Startsida, 26/09 20:17 
 
Sponsorer