SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34

Ingen simträning för vit grupp under höstlovet vecka 44
2021-10-25 11:27

Denna veckas lördag tränar vi som vanligt men under höstlovet är vit grupps träning inställd.

Välkommen till hösten träningar simmare i Vit grupp!
2021-09-04 12:14

Från och med lördag den 11/9 tränar vit grupp enligt följande schema:

 

Lördagar:16-17 Simning. Tränare Carl- Axel och William

 

Simmarna behöver varken tagg eller kort utan kan fritt passera in till omklädningrummen. Om barnen känner sig osäkra är det helt ok att ni följer dem till omklädningrummen.Be dem sprid ut sig väl i utrymmet, vara snabba i duschen och sedan möta upp sina tränare på den bortre bassängkanten, på förnstersidan.  Eddahallen är inte öppen för allmänheten under vit grupps träningstid.

 

Ni, föräldrar kommer att bli kallade till föräldramöte framöver. 

 

Simmarna behöver ha med sig simglasögon, gärna simmössa eller hårband till långt hår. 

 

Tänk på god handhygien, att hålla avstånd och att stanna hemma vid förkylningssymptom. 

 
Vithajarna har sportlov vecka 10
2021-03-04 15:53

Denna helg, 6-7/3 har vithajen träningar som vanligt. Vecka 10 har ni sportlovsuppehåll. Vecka 11 och framåt forsätter vi på samma tider som vi gjort hittills. Eventuella schemaförändringar kommer inte att vara aktuella förrän Eddahallen öppnar upp för allmänheten igen. 

Vithajen vårterminen 2021
2021-01-22 13:33
Vithajen är vår yngsta träningsgrupp och omfattas inte av de restriktioner som kommunen ha satt för vår simskola. Det betyder att vithajens träningar kommer att starta som planerat helgen 6-7/2. Men var beredda på att träningstiderna kan komma att förändras under terminen och med liten framförhållning. Kommunen tar nya beslut var 14:e dag 

Vi har lokalrestriktioner att förhålla oss till:
Maxantal i entren: 10 personer 
Omklädningsrummen: 4 st
Duschar: 1 st
Simbasssäng: 50 st

Detta gör att vi inte vill ha in några föräldrar i anläggningen. Ni lämnar och hämtar upp era barn utanför byggnaden. Vi kommer att avsätta personal som hjälper barnen i omklädningsrummen vid behov. Dusch innan och efter träningen ska ske snabbt, håret är lämpligt att tvätta hemma. Det är viktigt att ni informerar era barn om detta. 
Träningen för höstens Vithajar startar lördag och söndag 5-6/9
2020-09-04 09:40
Varmt välkomna till Skelleftesims yngsta teknikgrupp Vithajen som startar lördag eller söndag 5-6/9 kl. 11-12 beroende på vilken grupp ni anmält er i. Ni har nu lämnat simskolan och tagit ett steg mot att bli en av Skelleftesims nya tävlingssimmare. Vithajen kommer att träna träna hela terminen fram till mitten av december. Vi hoppas på en termin när ni ska utvecklas sim simmare, träffa många vänner och ha riktigt roligt.

Den här terminen kommer ni att kunna få ut ett passerkort från Eddahallens kassa som gäller vid incheckning till träningen. Detta kort ska sparas och kan användas flera terminer om ni fortsätter att simmaträna. Skelleftesim står för det första kortet, men tappar man det få man bekosta ersättningskortet själv. Skelleftesims simmare är inte påverkade av de antalsrestriktioner som gäller för Eddahallen. NI behöver alltså inte köa för att komma in på träningen. 

Vid första träningstillfället kommer jag att informera föräldrar om Skelleftesims verksamhet under terminen. Jag hoppas att alla deltar med en representant per simmare. 

Jag måste såklart skriva några ord om pågående pandemi. Badhus är en relativt säker miljö med undantag av omklädningsrummen där det lätt kan bli trångt. Visa varandra hänsyn genom att sprida ut er så gott möjligt på den yta som finns och var också snabb vid dusch före och efter träningen. Om ni är sjuka eller känner av förkylningssymptom, välj att avstå från träningen. 

Kommunserietävling i Bureå söndagen den 10 november
2019-10-23 13:32
Äntligen är det dags för en kommunserie tävling. Denna gång i Bureå, söndagen den 10 november. Tävlingen är gratis för alla deltagare. Anmäler sig gör ni till era tränare senast lördagen den 26 november. Har man aldrig deltagit i kommunserien förut kan man simma 16,5 m av samtliga fyra simsätt. Om man deltagit tidigare, klarat kvaltiden för division 6 ( 16,5 m) så kan man anmäla sig i division 5 (32 m) i de simsätten. Hela inbjudan med tider kan ni läsa här
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 04/10 13:36 
Startsida, 18/03 11:52 
Startsida, 11/12 12:29 
Startsida, 26/09 20:17 
 
Sponsorer