Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skelleftesim S.34

Träningen för höstens Vithajar startar lördag och söndag 5-6/9
2020-09-04 09:40
Varmt välkomna till Skelleftesims yngsta teknikgrupp Vithajen som startar lördag eller söndag 5-6/9 kl. 11-12 beroende på vilken grupp ni anmält er i. Ni har nu lämnat simskolan och tagit ett steg mot att bli en av Skelleftesims nya tävlingssimmare. Vithajen kommer att träna träna hela terminen fram till mitten av december. Vi hoppas på en termin när ni ska utvecklas sim simmare, träffa många vänner och ha riktigt roligt.

Den här terminen kommer ni att kunna få ut ett passerkort från Eddahallens kassa som gäller vid incheckning till träningen. Detta kort ska sparas och kan användas flera terminer om ni fortsätter att simmaträna. Skelleftesim står för det första kortet, men tappar man det få man bekosta ersättningskortet själv. Skelleftesims simmare är inte påverkade av de antalsrestriktioner som gäller för Eddahallen. NI behöver alltså inte köa för att komma in på träningen. 

Vid första träningstillfället kommer jag att informera föräldrar om Skelleftesims verksamhet under terminen. Jag hoppas att alla deltar med en representant per simmare. 

Jag måste såklart skriva några ord om pågående pandemi. Badhus är en relativt säker miljö med undantag av omklädningsrummen där det lätt kan bli trångt. Visa varandra hänsyn genom att sprida ut er så gott möjligt på den yta som finns och var också snabb vid dusch före och efter träningen. Om ni är sjuka eller känner av förkylningssymptom, välj att avstå från träningen. 


Nyhetsarkiv
Påsklov för vit grupp2019-04-12 11:31
Sportlov för vit grupp2019-02-25 09:34
Ingen träning den 7/102018-10-01 10:42
 
Sponsorer