SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skelleftesim S.34
Baddaren

Simskoleavslutning lördag och söndag 27-28/11
2021-11-22

Denna helg 27-28/11 har simskolan avslutning. Barnen kommer att ha sin sista träff med ledarna och på slutet av lektionen delar vi ut diplom till alla barnen. På diplomen är det markerat vilka av målen man nått denna termin.

Vill man köpa simmärke till sitt barn finns det möjlighet till detta efter lektionen. Märken kostar 30 kr och betalas med Swish eller jämna kontanter. 

Ni kommer att ha förtur att anmäla er till vårterminen. Bokningen öppnar den 15 december och fram till den 31/12 är det bara barn som gått simskola denna termin som kan anmäla sig. Vårterminen startar upp första helgen i februari. 

Jag och Marcus vill gärna ha en muntlig information med er efter att era barn hämtats till sin lektion. Vi träffas vid sofforna utanför omklädningsrummen. Ni kommer att få titta till era barn i slutet av lektionen och vid diplomutdelningen. 

Ni som inte har möjlighet att delta sista gången kan hämta diplom  Skelleftesims brevlåda utanför Eddahallens sportingång. De ligger kvar under 14 dagar räknat till den 1/12.

/ Linda

 
Sponsorer